Review: Geluri de duş preţioase de la Bottega Verde – #2

23

gel-de-dus-bottega-verde

De când am descoperit gama de geluri de duş de la BottegaVerde.ro pot spune că m-am îndrăgostit iremediabil de aceste produse şi mi-am propus să le încerc pe absolut toate. V-am vorbit într-un articol anterior de 5 dintre ele, iar acum voi continua seria de review! Nici nu ştiu dacă aş putea face un top deoarece toate îmi plac absolut foarte mult. Însă sunt unele care au reuşit să iasă în faţă, dar topul îl voi face abia după ce voi achiziţiona şi folosi toate gelurile de duş de pe site.

Dacă încă încă nu ştiaţi, Bottega Verde este numărul 1 în Italia în ceea ce priveşte produsele de îngrijire şi produsele cosmetice. Şi pe bună dreptate, deoarece absolut toate sunt fabricate din ingrediente de origine naturală, nu conţin parabeni sau alte substanţe periculoase sau care pot provoca alergii.

De pe site puteţi comanda produse de make-up,  produse pentru îngrijirea tenului, corpului sau părului, parfumuri, produse pentru protecţia solară, produse pentru bărbaţi sau copii, dar şi diverse pachete speciale cu produse din aceeaşi gamă ce pot fi oferite cadou. În plus, BottegaVerde.ro oferă preţuri tentante tot anul, reduceri de preţ şi pachete la preţuri speciale!

Acestea fiind spuse, o să vă prezint ce anume am achiziţionat la ultima comandă. Prezentarea este aleatorie şi nu în funcţie de preferinţe!

ARGAN DE MAROC – SPUMA DE BAIE SI DUS CU EXTRACT DE IASOMIE DIN DESERT SI ULEI DE ARGAN REGENERATOR SI HRANITOR

Acest gel de duş cu puternice influenţe orientale este un produs cu o aromă prețioasă demn de un răsfăț regal. Perfect pentru o baie relaxantă acesta este indicat pentru toate tipurile de piele. Îmbogățit cu ulei de argan, acesta conferă pielii îngrijire mătăsoasă și catifelare. La fiecare baie, corpul este învălut cu o spumă cremoasă și cu o aromă caldă și plăcută. Derivatul din ulei de argan este puternic emolient și hrănitor. Extractul de Iasomie este potrivit pentru pielea deshidratată. Acest produs este mai mult decat un gel de dus, este un tratament de înfrumusețare, care îmbunătățește aspectul pielii! Ca note de vârf întâlnim: citrice/fresh (bergamotă, coajă de lămâie, coriandru); note de mijloc: flori albe, lăcrămioare, iris; note de bază: lemnoase/ambră/mosc (lemn de cedru, mesteacăn, chihlimbar, vanilie, mușchi). Este un gel de duș cu note predominant masculine, dar poate fi folosit de întreaga familie. Aroma persistă și după baie, iar pielea rămâne catifelată și foarte moale. Este un produs pe care îl recomand din toată inima. Gelul de duș cu ulei de argan vine ambalat într-un flacon de 400 ml și poate fi achiziționat de aici! Produsul l-am achiziționat cu 20 lei, preț redus cu 38%!

GEL DE DUŞ EMOLIENT CU ULEI DE MIGDALE DULCI 

Mereu mi-a plăcut aroma de migdale, iar acest gel de duş miroase absolute delicios.  Este un produs ce poate fi folosit de întreaga familie (chiar şi de copii). Este un gel de duş cremos ce oferă pielii catifelarea şi hidratarea de care are nevoie. Este foarte blând şi plăcut la atingere. După utilizare, pielea devine moale, plăcută la atingere şi delicat parfumat. Notele dulci de migdale combinate cu notele calde de miere şi cele florale delicate fac acest gel de duş cu adevărat special şi unic. Flaconul transparent de 400 ml l-am achiziţionat de aici la un preţ de doar 19 lei cu o reducere de 41%.

GEL DE DUŞ – IRIS ALB

Aroma delicată de iris am descoperit-o după ce am folosit acest set! Mi-a plăcut aşa că am ales şi acest gel de duş cu aromă de Iris. Gelul de duş cu iris alb este un produs ce oferă o spumă moale şi catifelată ce curaţă eficient pielea şi o învăluie într-un parfum foarte rafinat. Formula este îmbogăţită cu lapte de Iris cu proprietăţi emoliente. Este ideal pentru o baie relaxantă şi calmantă. Spuma moale şi delicată răsfaţă corpul şi simţurile. Are o aromă foarte delicată, iar cu note de vârf de lămâie, portocală, ylang ylang, cacao; note de mijloc: orhidee, violetă, iris, caramel şi note de bază: vanilie, mosc. Textura cremoasă şi delicată transform orice baie într-o oază de relaxare. Produsul vine ambalat într-un flacon transparent de 400 ml şi poate fi achiziţionat de aici! Eu l-am achiziţionat la un preţ de 19 lei, produsul fiind redus cu 41%!

GEL DE DUŞ CU LAPTE DE IRIS – IRIS BIANCO

Este un gel de duş rafinat cu o aromă puţin mai puternică decât a gelului de duş iris alb de mai sus. Are o eleganţă aparte şi oferă relaxare corpului şi fineţe pielii. Are o textură cremoasă şi este recomandat pentru toate tipurile de piele. Gelul de duş Iris Bianco îmbogăţit cu lapte de iris vine ambalat într-un flacon de 400 ml şi poate fi achiziţionat de aici! Eu l-am achiziţionat cu doar 20 lei, produsul fiind la o reducere de 38%!

GEL DE DUS CU EXTRACT DE LAVANDA ITALIANA 

Acest gel de duş transformă fiecare baie în o oază de bucurie si relaxare. Totul se datorează spumei cremoase şi parfumate, care curaţă delicat pielea şi o învăluie într-o mireasmă delicată de lavandă. Formula are la bază extractul de lavandă obţinut din cultivarea organică a lavandei în Munţii Apenini ai Italiei. Gelul de duş este foarte delicat pielea şi o lasă moale, catifelată şi plăcut parfumată. Are o consistenţă lichid – vâscoasă şi o aromă care persistă. Ca note de vârf întâlnim: bergamota, lavanda, frunze ederă; note de mijloc: salvie, pelin, patchouli; note de bază: vanilie, ambră si mosc. Gelul de duş vine ambalat într-un flacon de 400 ml şi poate fi achiziţionat de aici! Am beneficiat şi de o reducere de 38% şi l-am cumpărat cu 20 lei.

Şi pentru că îmi plac mesajele motivaţionale şi am pus felicitările cu „Frumuseţea este în tine” peste tot prin casă, am achiziţionat şi un magneţel de frigider cu numai 5 lei cu mesajul „Magia este aici şi acum„, imagine concepută de Liliana Arnăut. Cumpărând acest magnet am contribuit la Proiectul Pădurea Copiilor care constă în împădurirea terenurilor din sudul Romaniei şi care este susţinută de către BottegaVerde.ro!

Pentru orice comandă de minim 99 lei beneficiezi de transport gratuit şi un cadou la alegere. Am primit acest săpun solid plăcut aromat de lavandă care şi-a găsit rapid un loc în şifonier printre haine alături de celelalte săpunuri.

Bottega Verde vă face şi vouă, dragi cititori, un cadou: aveţi 10% reducere la orice comandă dacă folosiţi codul MAGICA înainte să finalizaţi comanda. Grăbiţi-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

23 COMENTARII

  1. Ehe ti-ai facut stocul la geluri de dus, cam asa eram si eu cand am fost prima data in Dm ::) de la Bottega nu am decat un gel de dus cu vanilie neagra, care app si ala miroase demential

  2. :))) aiiiiiii, mi-ai adus aminte ca am si eu postarea in asteptare. Culmea tot numai cu geluri de dus :)))) Mie imi plac la nebunie, de cand le-am primit folosesc de fiecare data altul :))) am vreo 7 de la ei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.