AromeOnline.eu – parfumuri Chanel pentru toate gusturile

2

Am mai multe branduri de parfumuri care imi plac. Insa, cel mai mult imi plac parfumurile Chanel. Acestea sunt cam de fiecare data pe placul meu.

Pentru ca nu imi cumpar parfumuri din magazinele offline, ci doar din cele online am si un magazin online de parfumuri preferat  – AromeOnline.eu. Aici gasesc cele mai cunoscute parfumuri de la branduri de renume. Cel mai mult imi plac, asa cum spuneam, cele de la Chanel. Iata care sunt preferatele mele:

  • Allure

Acest parfum este un parfum de la Chanel care a aparut acum foarte multi ani. Insa, parfumurile de la Chanel sunt in trend indiferent de cat sunt ele de vechi. Acest parfum are un miros de flori proaspete potrivit pentru zilele de vara cand vrei sa te simti fresh. In compozitia sa au fost folosite: mandarine, bergamot, nufar, magnolii, iasomie, trandafir de mai, vetiver si vanilie. Ador mirosul acestui parfum. Trebuie sa il incerci si tu.

  • Chance

Lansat in 2002, acest parfum este unul delicat si tineresc. Il folosesc de 2 ani si e potrivit si pentru tine, daca esti o femeie moderna si sofisticata. Aromele predominante sunt de: citrice, trandafir si zambila. Simte-te tanara, misterioasa si senzuala cu Chance de la Chanel.

  • Mademoiselle

Acesta este ultimul parfum pe care l-am cumparat de la AromeOnline.eu. Imi place mult faptul ca are o aroma jucausa si foarte placuta. Ca si note, intalnim: note de varf – mandarina, portocala, bergamota si flori de portocal; note inima – iasomie, trandafir, mimoza si Ylang-Ylang; note baza – tonka, vanilie, Commiphora opoponax, patchouli, mosc alb si vetiver. Daca vrei un parfum care exprima senzualitate si incredere, alege Mademoiselle de la Chanel.

Tot pe AromeOnline.eu mai gasesti de la Chanel si urmatoarele parfumuri: Allure Sensuelle, Chance Fraiche, Chance Tender, No.5. Toate aceste parfumuri au preturi rezonabile, cel mai scump fiind Chanel No.5 care costa 110 lei. Toate celelalte mentionate in acest articol costa pana in 100 lei, deoarece AromeOnline.eu are o multime de reduceri pentru iubitoarele de parfumuri.

Intra pe site si comanda parfumurile indragite de tine. Comanda-le si bucura-te de ele. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 350 lei si la 5 parfumuri comandate primesti 1 gratis. Toate detaliile le gasesti pe site.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.