3 motive pentru care să alegi o curăţătorie profesională de covoare. Tu unde îţi cureţi covorul?

5

Odată cu trecerea timpului covorul îşi pierde din strălucirea de altă dată. Pe lângă aspect, un factor extrem de important, dar deloc de neglijat, îl reprezintă prezenţa microbilor şi acarienilor care se încăpăţânează să îşi facă de cap. Într-o perioadă chiar îmi numeam în glumă covorul „aspirator de microbi” asta pentru că în ciuda faptului că îl aspiram zilnic şi îl periam săptămânal, acesta tot îmbâcsit rămânea.

Dacă în familie mai există un animal de companie şi un copil, atunci meniul este complet, deoarece aceştia sunt principalii „duşmani” ai covoarelor curate. Dar în acest caz nu aspectul este important ci igiena, deoarece nimeni nu are voie să se joace cu sănătatea copilului.

Din acest motiv, consider că este indicat să apelăm la specialişti pentru a avea covoare curate şi perfect igienizate. În plus, nu riscăm nici să ne deteriorăm covorul sau să întâmpinăm diferite neplăceri.

Sursă foto: pixababy.com

Există 3 motive principale care mă determină să aleg serviciile unei curţătorii.

Eficienţa

Chiar dacă îl aspiri zilnic, acesta are nevoie periodic de o curăţare totală astfel încât toţi microbii să fie distruşi.

Simplul periaj cu peria şi o soluţie de spălat covoare nu va face decât să împingă mizeria şi mai adânc în ţesătură. În plus există riscul ca ţesătura să se deterioreze sau să capete un miros neplăcut. Apelând la o curatatorie covoare cel puţin o dată pe an, te vei bucura în permanenţă de un covor curat şi dezinfectat.  Trebuie ţinut cont şi de faptul că un covor perfect curăţat, contribuie la menţinerea unui stil de viaţă sănătos. Dacă ai un copil, atunci îl poţi lăsa să se joace fără probleme pe jos. În plus îţi va fi şi ţie mai uşor să îi faci curăţenia de întreţinere. Curăţătoria LaUmeras din Bucureşti, dispune de echipamente şi produse profesionale pentru ca mocheta sau covorul tău să fie ca noi fără ca ţesătura să fie afectată. Astfel vei scăpa definitiv de urme de mizerie, praf, fire de păr sau miros neplăcut.

Timpul

Timpul a devenit pincipalul nostru duşman. Trăim în era vitezei, iar timpul este foarte limitat. De ce să îl pierzi frecând covoare, când te poţi bucura de câteva zeci de minute bune în compania celor dragi?  Mai bine te joci cu cel mic, citeşti o carte, urmăreşti un film, sau pur şi simplu dormi.

LaUmeras pune preţ pe timpul tău. Dacă apelezi la serviciile acestei curăţătorii de covoare, te vei bucura gratuit pe lângă servicii de înaltă calitate şi un preţ foarte mic pe mp şi de colectare şi livrare gratuită în Bucureşti.

Tot ce trebuie să faci, este doar să îi suni, iar ei vor veni să ridice covorul, apoi îl vor aduce înapoi perfect curăţat. Acest serviciu din punctul meu de vedere este absolut minunat deoarece sunt persoane care nu au forţa necesară de a ridica un covor greu şi voluminos, iar mai apoi să se chinuie să îl care pe scări până la maşină. Asta dacă are una…

Efortul

Frecatul covorului presupune un efort. Pe lângă faptul că îţi vei strica manichiura, vei întâmpina şi dureri de spate, genunchi sau braţe. În plus mai există o problemă majoră. Uscatul! Indiferent dacă îl usuci pe balcon sau în uscător, covorul va prinde un miros de aer închis. Chiar dacă stai la curte şi îl speli afară cu furtunul sau karcher, acesta tot nu se va curăţa perfect. În primul rând nu ştii ce fel de produse eficiente să cumperi. Apoi rişti ca ţesătura să se deterioreze, mai ales dacă presiunea exercitată asupra materialului este incorectă.

Ţinând cont de toate aceste aspecte, am ajuns la concluzia că cel mai bine este să îţi laşi covorul pe mâna profesioniştilor. Astfel vei evita multe neplăceri.

 

5 COMENTARII

  1. De cativa ani buni apelez la spalatorie, vine acasa, mi-l ia din casa, mi-l aduce uscat gata in casa. S-au dus vremurile cand ma puteam lupta cu el( e si din ala cum ii place mamei, maaaare, greuuu, trebuia sa chem tot cartierul sa il pun apoi pe bara la uscat). Coborat, urcat la etajul 3. O data pe an…. merge. ( nici 3 pachete de tigari 😀 )

  2. In ultimul timp am realizat ca este mai eficient sa il curat la spalatorie. Il frec eu catusi de cat si il duc pentru o curatare aprofundata la spalatorie. Le spal de 3-4 ori la spalatorie in functie de cat de repede il murdareste cea mica.

    LaUmeras este cu atat mai eficient pentru ca ei se ocupa de tot. Il iau de acasa, il spala si nu mai stai cu grija lui sa se usuce. In plus il mai primesti si acasa. Ce-ti poti dori mai mult de atat?!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.