BottegaVerde.ro aduce Magia Crăciunului în casa ta şi a celor dragi!

13

BottegaVerde.ro

Au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun, iar timpul parca zboară mai rapid decât sania renilor. Mai mult ca sigur şi tu faci parte din categoria de persoane mereu în căutare de daruri potrivite pentru cei dragi cum sunt cele de la BottegaVerde.ro.  Şi ce ar putea fi mai potrivit decât produsele pentru îngrijire, care sunt de fiecare dată iubite atât de femei cât şi de bărbaţi! Până la urmă, un răsfăţ binemeritat cu produse de înaltă calitate este tot ce ne dorim atât pentru noi cât şi pentru cei dragi.

În ultimul timp v-am tot vorbit de produsele de la BottegaVerde.ro care au reuşit să mă cucerească încă de la prima utilizare.

Sunt produse cosmetice naturale italieneşti de foarte bună calitate. Nu e de mirare că brandul a ajuns să fie numărul 1 în Italia în ceea ce priveşte produsele de îngrijire.

Ce mă încântă pe mine este faptul că produsele sunt foarte delicate cu pielea mea, iar preţurile sunt accesibile. În cazul în care ai alocat un anumit buget cadourilor, produsele de pe BottegaVerde.ro nu te vor face să îl depăşeşti. Astfel vei reuşi să cumperi darul perfect pentru fiecare persoană din viaţa ta, un cadou preţios şi foarte util.

Pe site există o gamă variată de produse precum geluri de duş cu arome preţioase (de departe preferatele mele), creme şi loţiuni de corp, produse pentru îngrijirea părului, produse pentru îngrijirea tenului, produse pentru îngrijirea unghiilor, produse pentru bărbaţi şi chiar produse pentru copii (pe cae le poţi folosi şi tu, sunt absolut minunate).

Eu am făcut câteva comenzi pe site şi pot spune că tot ce mi-am cumpărat a fost pe placul meu. Mai mult, unele produse au reuşit să îmi depăşească aşteptările şi să urce vertiginos în topul preferinţelor. Din acest motiv le-am recomandat tuturor prietenilor, iar aceştia s-au arătat a fi foarte încântaţi de calitatea produselor.

Ştiu că şi ţie îţi place să oferi mereu doar cadouri minunate, care să aducă în sufletul destinatarului multă bucurie aşa că am plăcerea să îţi prezint câteva idei de cadouri ce nu te vor face să dai greş.

În această perioadă BottegaVerde.ro te întâmpină cu peste 1000 de seturi cadou de cosmetice naturale pentru a îndeplini toate preferinţele celor dragi. Mai mult decât atât, dacă faci o comandă de pe site în această perioadă beneficiezi de reduceri de până la 67%!

Cele mai tentante sunt seturile cadou, special concepute pentru a aduce multă bucurie oricui!

1. PACHETUL SPECIAL DE CRĂCIUN MAGIC VANILIE NEAGRĂ

O să încep cu un pachet special creat pentru sărbătorile de Crăciun care conţine şapte produse cosmetice cu parfum invăluitor de vanilie neagra. Acest cadou se mulează perfect nevoilor femeilor care îşi doresc un set de produse cosmetice hidratante, delicate şi care protejează pielea. Setul are o reducere foarte consistentă de 58% şi poate fi achiziţionat de aici! Astfel în loc de 448 lei, vei plăti doar 188 lei. În acest pachet vei descoperi magia vaniliei negre în următoarele produse: gel de duş, ulei de corp, cremă de corp hrănitoare, cremă de mâini,  balsam de buze, parfum deodorant, apă de toaletă. Acest set este ideal pentru o femeie specială din viaţa ta cum ar fi soţia, mama, soacra sau sora!

2. PACHETUL SPECIAL DE CRACIUN SPICY RED

Acest pachet special creat pentru sărbătorile de Crăciun conţine două produse cosmetice cu parfum de scorţişoară şi portocale. Este un set ideal pentru bărbaţii care iubesc tradiţia şi îşi doresc ce e mai bun pentru corpul lor. Setul conţine un gel de duş cu extract de scorţişoară şi un after shave clasic, fresh tonifiant, imbogatit cu Alfa bisabolol! Pachetul poate fi cumpărat  de aici cu doar 68 lei!

3. PACHETUL SPECIAL DE CRĂCIUN PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI

Un alt pachet care mi-a atras atenţia este destinat îngrijirii tenului. În sezonul rece, tenul are nevoie de o îngrijire specială, iar din acest motiv recomand să fie răsfăţat cu cele mai bune produse.

Pachetul pentru ten conţine patru produse absolut necesare oricărei femei şi anume un lapte demachiant pentru faţă cu extract din muguri de trandafir şi crin, ideal pentru curăţarea delicată a tenului seară de seară sau după fiecare machiaj, o apă micelară cu extract de magnolie, extract de flori de portocal şi provitamina B5 pentru un ten perfect curăţat până în profunzime, o cremă de faţă hidratantă pentru ten normal/mixt cu albăstrele intens hidratantă şi revitalizantă şi o mască scrub albicocca – pentru toate tipurile de piele. Acest exfoliant va îndepărta cu delicateţe celulele moarte şi impurităţile lăsând pielea moale şi catifelată. Setul pentru ten poate fi achiziţionat de aici la un preţ promoţional de Crăciun de 118 lei.

E greu să alegi când ai parte de o gamă variată de produse la preţ redus. Cel mai bine este să iei câte un set pentru fiecare membru al familiei sau pentru fiecare prieten apropiat. Sau dacă preferi produsele individuale, reducerile sunt mai mult decât tentante şi la această categorie. De ce să nu profiţi acum?

Ţie ce produse ţi-au atras atenţia?

DISTRIBUIȚI

13 COMENTARII

  1. Mos Craciuuuun, toti imi spun, ca esti darnic si esti bun. Ia vezi cum faci ca mi s-au umflat narile, parca si adulmec mirosul de vanilie neagra ( nu stiu cum o fi dar imi imaginez ceva oriental, misterios….un seic ingenunchiat )

  2. Eu am cumparat de curand cateva produse de la Bottega Verde, iar azi am observat ca deja e pe terminate crema de maini cu argan. Nu-mi vine sa cred ca am folosit-o atat de mult! Mi-a mai placut mult si apa de toaleta Vanilie Neagra, motiv pentru care stiu sigur ca o sa mai comand produse din gama asta :D. Sunt chiar minunate si pentru a fi oferite in dar.

  3. Setul de Vanilie Neagra arata incredibil. Mai ales ca e cel mai mare set dintre toate.
    Clar ar fi preferatul meu.
    Ar fi super daca ar exista seturi exclusiv din produse de makeup. M-ar incanta, mai ales daca ar veni la un pret bun

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.