Apa dura – o problema care trebuie remediata imediat

3

apa-dura

Apa este principalul lucru vital pentru a putea supravietui. Medicii recomanda ca pentru o viata sanatoasa trebuie sa consumam minim 2L de apa pe zi. In functie de zona unde locuim, apa poate fi mai mult sau mai putin dura. Duritatea apei este data de continutul de saruri solubile al acestia, adica de continutul de calciu si magneziu.

Daca observati depuneri de calcar pe cada, pe chiuvete, pe vasul toaletei, daca observati ca pe oalele in care ati fiert apa raman inele albicioase de calcar, sau daca masina de spalat vi se strica mai des decat ar trebui, inseamna ca locuiti intr-o zona unde apa dura este o problema si trebuie sa remediati acest  lucru cat mai repede posibil.

Dedurizare apa potabila

Apa dura afecteaza atat electrocasnicele cat si sanatatea noastra. De aceea, pentru a reduce aceste efecte negative ale apei dure se folosesc produse sau echipamente pentru dedurizare apa potabila. Acestea pot fi folosite atat pentru apa potabila cat si pentru apa de uz caznic. Exista sisteme pentru dedurizarea apei, folosite pentru electrocasnicele care pot fi afectate de duritatea apei, precum: masinilie de spalat, masinile de spalat vase. Pentru apa potabila se folosesc filtre care reduc duritatea apei si o fac potrivita pentru a fi bauta, fara sa dauneze sanatatii.

Aceste echipamente sunt recomandate pentru ca apa dura poate afecta prima data intreaga instalatie de alimentare cu apa, ca mai apoi sa duca la defectarea electrocasnicelor care folosesc apa. Prin folosirea unui dedurizator de apa, se reduce riscul de defectare a instalatiei, si implicit a produselor electrocasnice, ceea ce inseamna mai putine cheltuieli pe termen lung. Se recomanda investirea o singura data intr-un astfel de sistem de deruziare a apei pentru ca e o investitie pe termen lung, care va va scuti de cheltuieli pe viitor.

Puteti comanda astfel de echipamente de dedurizare a apei online, de pe site-uri de specialitate unde puteti obtine mai multe informatii si detalii despre avantajele si beneficiile unui astfel de produs. Astfel beneficiati si de garantia pentru produse de la producator. Prin montarea unui dedurizator, cu timpul  veti observa ca a fost o investitie pe termen lung, care si-a meritat fiecare banut.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.