Black Friday – prilejul de a achiziţiona o bijuterie deosebită la un preţ redus de pe LaFemmeCoquette.ro

19

De când Black Friday a devenit o modă şi în România, cât mai multe magazine au aderat la această camapanie de reduceri substanţiale. Şi dacă tot sunt reduceri, atunci să profităm zic!

Fie că îţi doreşti ceva nou pentru tine sau vrei să te apovizionezi din timp cu daruri pentru cei dragi pe care să le oferi de Crăciun, campania Black Friday este momentul ideal de a vâna produsele la care râvneai de ceva timp, dar preţul parcă de descuraja să faci o comandă.

Pentru a veni în ajutorul clienţilor, multe magazine au ales să înceapă acest maraton al reducerilor mai devreme. Astfel vor fi evitate blocajele de server în acea “vinere neagră”, iar cât mai multe persoane se vor putea bucura de produsele dorite.

Anul acesta, am luat în colimator şi site-urile care vând bijuterii. Din fericire lafemmecoquette.ro are plăcerea să mă surprindă cu o ofertă tentantă. Pe acest site, campania de Black Friday se va desfăşura în intervalul 18.11 – 30.11.2016. În această perioadă vor fi peste 300 de produse cu preţuri reduse, unele dintre ele, până la 40%!

argit

În ultimii ani, am avut o perioada solicitantă din punct de vedere financiar şi nu mi-am permis să îmi cumpăr o nouă bijuterie  elegantă şi dintr-un material preţios. Nu am obiceiul să port fel de fel de gablonţuri din materiale ieftine şi de aceea prefer o bijuterie din argint, aur, zirconiu. Acestea pot fi simple sau împodobite cu accesorii din pietre semipreţioase sau preţioase.

Cele mai multe bijuterii pe care le am sunt din argint. Asta datorită faptului că mă împac foarte mult cu acest metal. Cum cele mai tentante reduceri bijuterii din argint sunt de Black Friday, cu siguranţă nu o să ratez ocazia să îmi cumpăr ce îmi doresc!

Ca să fiu sigură că mă voi bucura de bijuteriile pe care mi le doresc, mi-am pregătit deja coşul, urmând ca să dau comanda imediat ce se va da startul promoţiei.

Sunteţi curioşi ce mi-am ales?

În primul rând îmi doresc cercei noi. Din păcate am doi cercei care au rămas fără pereche.  Sunt inventivă, aşa că am reuşit să îi transform  în pandantive şi să le port ataşate la lănţişor sau brăţară. Dar am rămas cu o singură pereche de cercei din argint, aşa că îmi mai doresc încă una.

cercei-a

În plus, îmi doresc o bijuterie specială care să se potrivească cu lănţişorul meu cu pandantiv din ametist pe care l-am luat acum 6 ani din Grecia şi la care ţin foarte mult.

Şi dacă tot am parte de reduceri cercei nu o să ratez şansa de a îmi cumpăra această pereche de cercei din argint cu ametist în stil oriental! Ametistul este piatra mea preţioasă preferată. Asta se datorează şi faptului că din punct de vedere zodiacal ne potrivim de minune. Cerceii i-aş purta cu siguranţă de fiecare dată când aş simţi nevoia, mai ales că de lănţişor şi pandantiv mă despart cu greu.

La fel de mult îmi plac şi aceşti cercei cu ametist. Sunt foarte preţioşi şi eleganţi.  Aceşti cercei dacă îi voi comanda, cu siguranţă vor fi însoţiţi şi de un inel care să se potrivească. Iar dacă bugetul îmi permite, poate că voi opta şi pentru un nou pandantiv. Setul acesta l-aş purta în noaptea de revelion împreună cu o rochie lungă, vaporoasă şi extrem de sexy.

bijuterii-ametist

E greu să iei o decizie când vezi atât de multe bijuterii încântătoare, mai ales dacă ai ocazia să le achiziţionezi la un preţ redus. Decizia finală o voi lua după data de 18 noiembrie când  vor fi afişate preţurile reduse de Black Friday!

Pe site găsiţi mute modele absolute superbe. Eu am prezentat doar câteva modele, toate având ca piatră preţioasă ametistul, deoarece aceasta simt că mă reprezintă!

DISTRIBUIȚI

19 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.