Folii pentru cutter plotter – utilitate şi importanţă

0

Personalizarea diverselor piese vestimentare dar şi înfrumuseţarea acestora a devenit în ultimii ani un adevărat must have. Treptat pretenţiile marilor companii au crescut, astfel nu numai hainele  au căpătat personalitate ci şi diverse obiecte.

Tehnologia din industria tipografică a făcut un pas important prin utilizarea unor aparate performate cu ajutorul cărora imaginile dorite să prindă viaţă în concordanţă  cu cerinţele de pe piaţă.

Pentru crearea de piese vestimentare în trend sau pentru personalizarea acestora cu logo-ul firmei este nevoie de folii cutting-plotter. Cu ajutorul acestora  puteţi da viaţă oricărei imagini cu ajutorul căreia ulterior să personalizaţi orice doriţi.

Aceste folii sunt disponibile în diferite culori sau modele. Alegerea unei folii de transfer pentru cutter plotter se realizează în funcţie de cerinţele pe care clientul le are.

Indiferent dacă doriţi să utilizaţi folii cutter plotter pentru aplicaţii generale, bannere şi copertine, casete luminose, stickere pentru geamuri sau pentru pereţi, folii şablon, folii autoadezive sau folii metalice, trebuie să ţineţi cont de destinaţia fiecăreia.

În realizarea procesului de personalizare a unui obiect trebuie să parcurgi mai mulţi paşi. În primul rând va trebui să alegi şi să retuşezi imaginea ce urmeaza a fi transferată prin intermediul unui soft de editare foto. Imaginea va fi scoasă la o imprimantă profesională, apoi va trece prin procesul de taiere. Acesta se realizează cu ajutorul unui cutter plotter. Pentru acest process imaginea trebuie calibrată, iar aparatul trebuie setat după conturul acesteia. După ce aparatul va urma conturul imaginii şi o va decupa, aceasta este pregătită pentru a fi transferată. În general această tehnică este folosită în special pentru personalizarea textilelor.

În ultimii ani, şi decoraţiunile pentru pereţi au devenit un adevărat trend. Oferă personalitate peretelui, iar camera este înfrumuseţată considerabil.

O diversitate de astfel de folii găsiţi disponibile la pin.ro. Este important să utilizaţi numai folii de calitate pentru a obţine doar produse finite de calitate!

cutter-plotter

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.