Pleci la mare? Ce nu ar trebui să îţi lipsească din bagaj!

13
Sursă foto: www. hdwallpaperscool.com
Sursă foto: www. hdwallpaperscool.com

Iată-ne în plin sezon estival cu gândul doar la marea albastră şi nisipul fin. Dacă încă nu ai plecat în concediu anul acesta pe litoral cu siguranţă timpul nu este pierdut. Meteorologii anunţă vreme minunată în august şi septembrie, iar în acest caz ai toate motivele să-ţi faci bagajul şi să evadezi măcar un week-end la mare pentru a te răcori şi a te bucura de soare.

Dacă nu ţi-ai făcut încă bagajul, pe lângă hainele preferate şi produsele  de îngrijire şi întreţinere pe care le foloseşti zilnic, iată ce nu ar trebui să-ţi lipsească din geanta de voiaj!

Costum de baie – cum să mergi la mare fără un costum de baie? Poate doar dacă vrei să faci plajă la nudişti sau să îţi cumperi un costum nou de la faţa locului. Dar cel mai bine este să ai deja un costum de baie în geantă în cazul în care timpul este limitat şi nu vrei să pierzi clipe preţioase căutând un astfel de produs.

Palărie – rolul pălăriei este de a îţi proteja capul de insolaţie. Chiar dacă vântul adie uşor, razele solare îţi pot crea o stare de disconfort dacă nu te protejezi stând mai mul sub umbrelă, sau acoperindu-ţi capul cu o pălărie. Pentru a îţi proteja cât mai bine faţa, dar şi umerii, poţi opta pentru o pălărie cu borul cât mai larg. În plus anul acesta pălăriile sunt în trend!

Ochelarii de soare – unul din cele mai îndrăgite accesorii cu siguranţă sunt ochelarii de soare. Principalul lor rol este de a proteja retina de razele ultraviolete şi de a diminua din intensitatea luminii care de cele mai multe ori ne crează o stare de disconfort.

Papucii de plajă – cum poţi merge la plajă fără… papuci de plajă.  Doar nu vrei să îţi scufunzi tocurile de 20 cm în nisip precum s-a scufundat Titanicul acum mai bine de 100 de ani. Sau să îţi îngreunezi adidaşii cu 1 kilogram de nisip pe picior pe care să îl porţi ca accesoriu când pleci de la plajă prin toată staţiunea, luându-l ca suvenir când pleci acasă. Papucii de plajă sunt uşori, practici şi de ce nu? – mereu la modă!

Crema de protecţie solară – iubim soarele, însă trebuie să conştientizăm că expunerea la razele lui fără cremă de protecţie ne expune pielea la diferite riscuri pecum arsuri solare sau chiar cancer. De ce să tratăm când putem preveni?

Buna dispoziţie! – Cum o poţi uita tocmai pe ea? Nu putem pleca la drum fără buna dispoziţie. Pur şi simplu ar trebui să ne însoţească pretutindeni!

Toate acestea le găsiţi pe siteul celor de la ZorileStore.ro! În plus au o promoţie de nerefuzat. Pentru orice produs cumpărat de pe site până pe data de 21 august, intri automat în extragerea celor 3 câştigători, care vor ajunge în Vama Veche, alături de 7 prieteni fiecare. Toţi cei 24 norocoşi vor avea şansa să se campeze în Cortul celor Şapte Simţuri, la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vamă. Perioada în care puteţi beneficia de acest minunat sejur este 26-29 august 2016. Cazarea şi micul dejun sunt asigurate, iar tu trebuie doar să te distrezi! Ca un ultim sfat înainte de a pleca în mica voastră escapadă, vă sugerez să aruncaţi un ochi şi la Sandalandela pe site. S-ar putea să vă placă, iar următoarea oprire să fie direct în Vamă!

Acestea fiind spuse, eu vă doresc vacanţă plăcută!

DISTRIBUIȚI

13 COMENTARII

  1. buna disozitie e garantata, zic eu. Cand auzim de comcediu, toti ne inveselim. Restul lucrurilor trebuie cumparate si uite asa, tocmai mi-am adus aminte ca nu am papuci de plaja. Bine ca nu am plecat fara ei! Eu nu suport sa merg la plaja in sandale.

  2. Foarte inspirat avertismentul de pe site, mi-a placut :)) Fiind intr-un vesnic concediu, nu mai am aceeasi nerabdare si bucurie sa il astept iar daca Mada crede ca incepe sa imbatraneasca eu sigur am imbatranit dar o fuga tot as trage pana la mare.

  3. La mine merge fara ochelari de soare pentru ca ii am pe ai mei de vedere dar la mare as pleca de 10 ori pe vara daca as putea 🙂

  4. Ai înșirat fix cât trebuie. Dacă ai toate astea la tine, nu mai contează unde stai, dacă încăperea e curată. Că te duci la bălăceala, nu la stat în casă, nu?

    • Care va sa zica esti constanteanca. Pai asa zi mami, ca imediat iti invadam spatiul 😀
      Abia astept o balaceala, asa ca la carte! 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.