#TheconSustineBloggerii – iar eu mă bucur de rezultat

17

A trecut mai bine de o lună de când am făcut pasul cel mare şi m-am mutat pe noul domeniu. Trecerea a fost destul de grea, dar în suflet aveam o mulţumire că am evoluat. De ce spun grea? Am obiceiul să mă ataşez de proiectele în care pun suflet şi pasiune. În plus WordPress e diferit de Blogspot, iar eu a trebuit să înţeleg cum funcţionează noua platformă.

Cel mai greu mi-a fost cu alegerea temei. Sunt o albinuţă tare pretenţioasă şi cu greu m-am decis asupra uneia care să îmi placă şi să fie conform cerinţelor mele. Găsisem eu ceva, care în cele din urmă ajunsese să mă mulţumească, am optimizat-o, am căutat şi idei despre un nou logo… şi am găsit ceva frumos. Doar că noua temă aleasă de mine era puţin cam old şi îmi făcea probleme. Se vedea diferit dacă blogul era accesat de pe mai multe dispozitive. Pe unele se vedea bine, pe altele îmi împărţea cuvintele aiurea la sfârşit de rând în cadrul articolelor.

În plus, un blogger drag mie mi-a atras atenţia ca nu am spaţiu între cuvinte la unele articole, deşi la mine se vedea ok… Nu îl contrazic, tema e de vină!

Chiar dacă mă ataşasem destul de rapid de noua temă, mai ales că am muncit ceva pentru a o înţelege şi optimiza, faptul că nu era funcţională 100% pe toate dispozitivele mă exaspera. În plus erau mai multe problemuţe care mă cam deranjau. La site-uri web cât de cât mă pricep şi eu, dar am rămas cu mult în urmă aşa că sunt multe aspecte care mă depăşesc.

Aşa am ajuns să apelez la serviciile celor de la Thecon, prin campania de sustinere a bloggerilor! De blogul meu s-a ocupat domnul Lucian Ciurea. O Doamne, câtă răbdare a putut să aibă cu mine! Sper că nu are parte zilnic de clienţi aşa pretenţioşi şi suciţi.

thecon

I-am povestit ce nu-mi place la blogul meu, iar după o analiză mi s-a spus că nu este chiar aşa rău, dar ca într-adevăr are nevoie de ceva îmbunătăţiri.

Un prim pas a fost exact cum era de aşteptat schimbarea temei. Mi-a prezentat 5 idei –  teme frumuşele, doar că eu le cam căutam hibe şi parcă nu o consideram potrivită pe niciuna. Mi-a trimis un link să aleg din alte 43, dar nici alea nu m-au atras. (câteodată nici eu nu mă suport). M-am decis asupra uneia din primele 5 şi de aici am început cu pretenţiile… mai ales că nu ştiam să o optimizez. Cu multă răbdare toate cerinţele mi-au fost îndeplinite rapid, iar rezultatul  îl puteţi vedea…

  • Am cerut schimbarea culorilor… mai nou, am o atracţie pentru verde, aşa că i-am trimis două coduri de culori. Una din culori părea obositoare aşa că l-am rugat pe domnul Lucian să o modifice.
  • Imaginea de prezentare nu-mi plăcea cum este afişată în articol – problema a fost rezolvată rapid.
  • Nu reuşeam să integrez pe bara superioară paginile dorite în meniu – problemă rezolvată
  • Nu îmi afişa numărul de comentarii în partea superioară a articolului, imediat după categorii şi dată – problemă rezolvată
  • Când dădeam share blogului, nu articolelor, îmi afişa ultima postare publicată în loc de logo şi slogan – problemă rezolvată.
  • Am primit ca propunere modificarea logo-ului, iar rezultatul mi-a plăcut din prima. Când am primit propunerea cam strâmbasem din nas deoarece îmi plăcea vechiul logo şi chiar mă ataşasem de el, dar am vrut să văd şi o altă opţiune. Alegerea a fost inspirată, deoarece logo-ul primit mi-a plăcut chiar foarte mult din prima şi am considerat că este mai potrivit decât vechiul…
  • Am primit şi câteva sfaturi utile după ce i-am povestit ce probleme am întâmpinat pe blog, aşa că pe viitor voi avea mai mare grijă de imaginea acestuia. Nu voi mai da update temei şi nici nu voi schimba widget-ul pentru Social Media ca să nu mai pierd interacţiunile de pe reţelele sociale.

Rezultatul final a fost neaşteptat pentru mine! Cu adevărat WOW. Sunt foarte mulţumită de profesionalismul de care a dat dovadă, amabilitatea oferită şi răbdarea cu care am fost tratată!

Ţinând cont de experienţa mea cu Thecon, vă recomand să apelaţi cu încredere la serviciile lor, în cazul în care doriţi să vă dezvoltaţi blogul sau site-ul şi să îl transformaţi într-un adevărat concept profesional! Serviciile oferite de analiză şi cercetare, web design, SEO sunt ireproşabile!

Aşa că, dacă aveţi un blog nou şi doriţi să îl optimizaţi apelaţi cu încredere la programul #TheconSustineBloggerii

În concluzie recunosc faptul că blogul meu este mai frumos ca înainte. În plus este practic şi uşor de parcurs. Aceste aspecte contează mult în ochii cititorilor.

Mulţumesc Thecon pentru tot ajutorul oferit!

DISTRIBUIȚI

17 COMENTARII

  1. Si eu am apelat la serviciile lor si sunt tare mulțumită de colaborarea pe care am avut-o si de felul in care au rezolvat toate solicitările mele!
    Blogul tău arata mult mai profi acum! Pup

  2. Imi place tema blogului tau.
    Sper sa mai aiba activa aceasta campanie pentru bloggeri pentru ca vreau sa apelez si eu la ei.
    Multumesc pentru articol!
    Este binevenit!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.