O nouă comandă „pentru corpul tău”

12

Shopppingul online a devenit pentru mine una din cele mai plăcute activităţi. De aceea profit de fiecare dată când prind o reducere sau găsesc produsele mele preferate la un preţ mai mic decât cel obişnuit.

V-am mai povesti de faptul că îmi place să mă răsfăţ pe mine, dar şi pe cei dragi cu produse cumpărate de pe webshop-ul Pentru corpul tău în această postare!

De data aceasta am cumpărat 5 produse minunate pe care vi le voi prezenta în cele ce urmează.

ptc comanda

Toate produsele au venit foarte bine ambalate şi asigurate ca să nu se desfacă în timpul transportului. În plus produsele au ajuns chiar a doua zi de la plasarea comenzii.

Voi începe cu şamponul pentru copii de la Farmasi cu aromă de muşeţel.  Produsul nu conţine parabeni şi alcool. Formula antialergică este special concepută pentru a nu irita ochii. Horia adoră apa. Îi place să se bălăcească aproape non stop. Chiar dacă are doar 2 ani, în fiecare seară, vine singurel la baie, apoi începe distracţia. Şamponul poate fi folosit atât pe corp cât şi pe păr, nu face foarte multă spumă şi nu irită ochişorii. Produsul este delicat cu pielea, o hidratează şi o catifelează. Are un miros plăcut de muşeţel ce mie personal îmi place foarte mult şi se pare că şi lui deoarece mereu îmi cere flaconul când îl vede. Cantitatea din flacon este de 300 ml. Şamponul l-am cumpărat de aici!

Un alt produs cumpărat special pentru Horia este pasta de dinţi Colgate indicată copiilor de până la 6 ani. Horia are toţi dinţişorii ieşiţi, a scăpat de durerile cauzate de erupţie şi a învăţat că trebuie să îşi îngrijească dinţişorii de mic. Până la vârsta de 2 ani am folosit altă pastă de dinţi indicată bebeluşilor. Şi aceasta poate fi utilizată încă de la primul dinţişor. Până la vârsta de 2 ani producătorul recomandă să se folosească o cantitate mică cât un bob de mazăre o singură dată pe zi, iar după vârsta de 2 ani, produsul poate fi utilizat de două ori pe zi. Acum ne confruntăm cu altă problemuţă. Horia îmi ia periuţa din mână şi încearcă să se spele singurel, doar că nu prea îi iese, aşa că îi dau prima dată periuţa fără pastă să se joace puţin, apoi îl spăl eu cum trebuie. Copilul dacă este învăţat de mic de importanţa spălatului pe dinţi şi a igienei în general, va considera spălatul o rutină pe care o va respecta cu sfinţenie. Această pastă de dinţi este special creată pentru dentiţia de lapte, oferă doza corectă de fluor zilnic şi protecţie împotriva cariilor. Curăţă delicat dinţişorii şi are un gust uşor mentolat. Copilul meu are un zâmbet foarte frumos şi nu ezită să îl arate cu mândrie! Cantitatea din flacon este de 50 ml. Acest produs poate fi cumpărat de aici!

În articolele următoare vă voi vorbi şi despre celelalte produse. Până atunci vă invit pe site-ul Pentru corpul tău! Cu siguranţă veţi găsi acolo produsele tale preferate!

12 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.