Vă INVIT LA #CONCURS

0

Bună dragilor. A trecut ceva timp de când nu am mai organizat un concurs. M-am mutat pe domeniu, sezonul estival a sosit, băiatul meu mai are puţin timp şi împlineşte 2 ani aşa că am toate motivele să dau start unui concurs, de data aceasta în colaborare cu Total Pro Beauty.

Concursul  se desfăşoară pe pagina de Facebook a blogului, comentariile la aceasta postare nu vor fi luate în considerare.

Tot ce trebuie să faceţi, este să intraţi aici şi să urmaţi paşii din descriere.


  1. Like paginii sponsorului Total Pro Beauty
  2. Like paginii organizatoare Albinuta Magica
  3. Share public acestei postări, pentru ca şi prietenii voştri să afle de concurs
  4. Comentariu cu tag la 3 prieteni (pentru a da tag corect, trebuie să adăugaţi semnul @ în faţa numelui – numele prietenului va trebui să se albăstrească). Mai multe comentarii în care etichetaţi corect câte 3 prieteni diferiţi, mai multe şanse de câştig!

Premiul constă într-un kit de epilat cu ceara ce conţine 1 încălzitor de ceară, 4 rezerve cu ceară şi un pachet de benzi epilatoare ca cel din imaginea de mai jos!

kit epilat tpb.ro

Concursul durează până pe 17 iulie 2016.

Câştigătorul va fi extras prin intermediul random.org în termen de 3 zile de la încheierea concursului din comentariile valide. Extragerea va fi filmată. Acesta va fi afişat atât pe blog cât şi pe pagina Facebook a blogului!

Premiul va fi livrat de către sponsor la orice adresă din România.

UPDATE

Filmarea extragerii o gasiti aici: https://www.facebook.com/albinutamagica/videos/1479417288751161/

DISTRIBUIȚI