Ce schimbări aş face eu dacă aş fi manager la Blogal Initiative…

2

Au trecut 5 ani de când platforma Blogal Initiative a prins viaţă. 5 ani frumoşi cu rezultate impresionante. Echipa eu o cunosc de 4 ani, timp în care am învăţat, am crescut, am fost dezamăgită şi m-am bucurat deopotrivă! În tot acest timp, blogul meu – cu un an mai mic – s-a metamorfozat, a luat un nou nume şi s-a mutat la casa lui – pe propriul domeniu!

Dacă aş manageria eu acest concept, nu aş face schimbări majore. Până la urmă rezultatele unei bune organizări pot fi văzute şi în imaginea de mai jos:

Ce schimbări aş face?

– punctele acumulate pe parcursul campaniilor să fie reportate de la un campionat la altul. Până la urmă munca unui blogger nu se vede doar pe durata unei ediţii ci pe parcursul întregii sale activităţi. Recunosc, m-am cam supărat puţin pe cei de la Blogal deoarece la prima mea campanie acumulasem un număr frumos de puncte, pe care nu le-am folosit, apoi când s-a restartat clasamentul au dispărut. Dezamăgită nu am mai scris o perioadă, deşi vina era a mea că nu am citit regulamentul. Apoi am considerat că nu punctele sunt importante ci campaniile în sine, premiile şi dragostea pentru propriul blog. Mi-am reluat activitatea pe platformă, iar rezultatele nu au întârziat să apară, deoarece am câştigat câteva premii frumoase şi foarte valoroase spre exemplu un telefon Samsung Galaxy A5,  o tabletă Allview, dar şi alte premii de suflet!

– mai multe premii în GiftShop, pentru ca cei mai activi şi bine cotaţi bloggeri să aibă de unde alege.

– aş sugera ca lunar să se organizeze câteva interviuri cu cei mai activi bloggeri! Dacă creştem, măcar să o facem împreună!

– aş atrage mai multe branduri doritoare de publicitate, oferindu-le prin intermediul bloggerilor conţinut de calitate şi promovare social media.

– aş organiza lunar şi campanii umanitare cu premii simbolice sau doar puncte. Până la urmă un blogger adevărat nu scrie doar pentru bani ci şi din plăcere. Aici putem vedea diferenţa dintre cei care pun pasiune în activitatea desfăşurată sau îşi doresc doar câştiguri proprii fără a ţine cont de suferinţa persoanelor nedreptăţite de soartă. Mă bucur totuşi că pe această platformă sunt promovate şi evenimentele culturale. Dar m-ar bucura enorm, dacă pe viitor vor fi luate în calcul şi campaniile umanitare.

Cam atât am avut de spus. În încheiere doresc să felicit întreaga echipă Blogal Initiative, să le urez mulţi ani plini de realizări!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.