De ce sistemele All in One sunt o alegere bună!

2
De când am devenit mămică, puţinul meu timp pe care îl am la dispoziţie îl aloc blogului, dar şi anumitor proiecte de redactare, grafică şi design. O fac din plăcere, de aceea nu simt oboseala, dar problema principală este legată de echipamentele pe care le folosesc pentru ca proiectele mele să vadă lumina zilei. Dacă pentru blog, laptopul este suficient, când vine vorba de celelalte proiecte, lucrurile nu mai sunt chiar atât de simple. Laptopul nu-mi oferă o rezoluţie a ecranului suficientă pentru ca imaginile la care lucrez să arate pe placul meu.
Vechiul computer e depăşit, monitorul la fel, iar un laptop nou nu mă ajută prea mult, aşa că m-am hotărât să-mi achiziţionez un computer All in One!
Care sunt principalele avantaje ale sistemelor All in One?
1. All in One
Spre deosebire de vechile computere cu acele unitaţi voluminoase, grele şi zgomotoase, sistemele All in One au absolut toate componentele hardware integrate în monitor. Aceste sisteme nu sunt zgomotoase şi ocupă foarte puţin spaţiu.
Un mare avantaj este consumul de energie electrică. Comparativ cu vechile computere de tip desktop, sistemele All in One, au un consum redus, ceea ce pentru mine este un mare avantaj, deoarece sunt o ecologistă convinsă!
În plus acest monitor îl puteţi folosi şi pe post de televizor.
Produsul este ideal pentru spaţii mici, birouri, dar şi pentru cei care preferă stilul minimalist, dar iubesc produsele de ultimă generaţie, performante şi cu un design inovator.
2. Spaţiul
Sistemul All in One ocupă foarte puţin spaţiu. Adio unitate centrală, adio cabluri întinse pe sub birou sau prin toată casa. Pe birou va trona doar monitorul, o tastatură şi un mouse… şi de ce nu? O ceaşcă de cafea!
Vă spun drept, că acest aspect pentru mine este un mare avantaj. Îmi uşurează munca zilnică, iar curăţenia pe sub birou se face mult mai uşor. Îmi era foarte greu să dau cu aspiratorul şi să spăl pe jos, trăgând de cabluri şi mutându-le de colo-colo.
În plus sistemul All in One poate fi aşezat aproape oriunde în casă
3. Ecran tactil
Ecranul tactil este o alegere excelentă, mai ales dacă aveţi de editat diverse fotografii. Rezoluţia mare a ecranului va facilita aceste operaţii. În plus, jocurile pe computer vor fi mult mai distractive cu ajutorul sistemelor All in One.
Ce am ales?
Am ales un Dell refurbish de la PCMADD Electronics Group, deoarece este o alternativă puţin mai ieftină decâtun sistem nou. Aceste tip de produse sunt la fel de performante la fel ca cele noi, doar că sigiliul a fost rupt din diverse motive (produse refuzate în termenul legal, produse care au avut o componentă defectă, dar care a fost înlocuită fără ca performanţa produsului să fie afectată, produse folosite pentru testare). În plus, toate produsele din acesată categorie, sunt însoţite de garanţie, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji.
Sunt încântată de produsele Dell Inspirion şi sunt sigură că modelul acesta nu mă va dezamăgi.

 

Aio Inspirion de la Dell are un afişaj generos de 23 inch cu o rezoluţie Full HD (1080pixeli). Ecranul tactil, fără cadru, permite atingeri cu zece degete în acelaşi timp, iar fiecare atingere, tragere cu degetul şi derulare fiind foarte rapidă şi precisă.
Ecranul are funcţionalitate tactilă capacitivă, utilizând senzorii de sub sticlă. Acest aspect asigură o mai uşoară floiditate a mişcărilor.
Mai jos puteţi găsi specificaţiile tehnice ale produsului!
Eu sunt convinsă că am făcut o alegere bună. Până data viitoare, vă doresc multă inspiraţie în proiectele voastre!

 

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.