Bucuria o împart cu voi: şamponul uscat de la Batiste – vedeta din trusa ta!!

30
Salutare albinuţelor.
Chiar dacă Sărbătorile de iarnă au trecut, iar pentru multe dintre voi concediul s-a terminat, greul abia de acum începe.  Gata cu relaxarea, încep activităţile de zi cu zi care de obicei ne mănâncă foarte mult timp.
Pentru persoanele veşnic ocupate dar care doresc să arate bine în fiecare clipă a zilei s-a inventat şamponul uscat.
Recent am auzit şi eu de această inovaţie în industria cosmetică şi tot recent am avut şansa să o testez în cadrul campaniei BuzzStore (click aici pentru a vă înscrie dacă şi voi doriţi să testaţi pe viitor diverse produse).
Ghiciţi despre ce e vorba?
Despre noile şampoane uscate de la Batiste!
Sincer, nu mă aşteptam să fie atât de practice şi prietenoase cu părul meu.
Eu mereu am avut probleme cu părul  care se îngrăşa, de multe ori îngrijorător de rapid. Mai ales după naştere simţeam mereu că părul meu este îmbâcsit şi firav. Am încercat fel de fel de tratamente, măşti, şampoane, dar rezultatul a fost de fiecare dată împotriva aşteptărilor mele. În cele din urmă, organismul a devenit la normal şi am scăpat de problema legată de căderea părului, dar a rămas cea legată de îngrăşare. Mă spăl pe cap cam la 2-3 zile, uneori chiar şi zilnic. Sunt conştientă de faptul că şi spălările dese duc la deteriorarea firului de păr, dar m-am obişnuit deja cu ideea.
De multe ori trebuia să merg urgent într-un anumit loc, iar părul meu, chiar dacă era spălat de o zi mă făcea să mă simt mai puţin încrezătoare şi căutam să  îl ascund cum putem eu mai bine. Nu eram chiar mândră de acest aspect.
Ştiu că sunt multe personae în situaţia mea. De aceea în industria cosmetică s-a inventat un produs care să resolve această problemă.
Astfel între două spălări, atunci când eşti pe grabă, iar timpul nu-ţi permite să-ţi speli imediat podoaba capilară după ce ai fost într-un local în care s-a fumat excesiv s-au pur şi simplu ţi-ai petrecut mai mult timp în bucătărie gătind pentru cei dragi, iar părul tău a prins un miros mai puţin plăcut, Batiste a venit cu soluţia: noile şampoane uscate sub formă de spray.
Ce sunt şampoanele uscate Batiste?
Şampoanele uscate Batiste sunt nişte produse extraordinare menite să reîmprospăteze şi reviatlizeze părul între două spălări fără nici un pic de apă.
Să nu credeţi că aceste şampoane sunt create special pentru persoanele care au probleme cu părul gras. Acestea sunt un real ajutor şi pentru părul normal, care nu se îngraşă. Pe mine mă încântă faptul că pe lângă efectul de bază de a elimina grăsimea de pe păr, şamponul dă şi un plus de volum părului şi îl fac mai uşor de coafat.
Astfel, în doar 1-2 minute, particulele din şamponul uscat, absorb grăsimea în exces, împrospătează, sterilizează, parfumează şi readu volumul şi aspectul curat al părului.
Aceste produse nu sunt dedicate doar doamnelor, ci şi domnilor, fiind un produs ideal pentru orice tip şi culoare de păr.
În plus Batiste – şampon uscat ne pune la dispoziţe o gamă variată de şampoane pe care le putem alege în funcţie de culoarea părului (recomandat) şi în funcţie de parfumul care se potriveşte cel mai mult cu personalitatea fiecăruia. (dulce, fresh, floral, discret).

 

Cum se utilizează şamponul uscat Batiste?
În doar două minute, vei avea un păr împrospătat şi revitalizat chiar şi fără spălare. Cum? Foarte simplu!
Pasul 1: se agită bine spray-ul şi se aplică la rădăcină de la o distanţă de 30 cm.
Pasul 2: se masează bine părul cu degetele.
Pasul 3: piepteni şi aranjezi părul şi eşti GATA!

Ce produse am utilizat?

Şamponul uscat Batiste XXLVolume şi Şamponul uscat cu arome de cireşe!

Unde se găsesc aceste produse?
Şampoanele uscate de la Batiste le găsiţi pe site-ul oficial http://www.samponuscatbatiste.ro sau în reţelele de farmacii SensiBlu.
Doriţi să testaţi un astfel de produs?
Pentru una dintre voi mai am disponibil un singur  mini şampon uscat Batiste XXL-volume, ideal pentru a putea fi purtat în geantă şi pentru a vă împrospăta părul de fiecare
dată aveţi nevoie. În plus ofer şi un voucher valabil în reţelele Sensiblu.
Tot ce trebuie să faceţi este să distribuiţi public acest articol şi să lăsaţi un comentariu mai jos în care să îmi spuneţi de ce vă doriţi acest produs şi link către share. Comentariul trebuie să conţină numele şi prenumele. Dacă nu puteţi comenta cu un cont, alegeţi din listă „Comentaţi ca Nume-adresă URL”, iar în căsuţele respective scrieţi numele dvs, iar la adresa URL puteţi introduce fie adresa dvs de blog, fie adresa de facebook a dvs. Nu accept comentarii anonime, deoarece nu vreau să fac loc interpretărilor, chiar dacă vă semnaţi.

Concursul începe astăzi 7 ianuarie şi se încheie duminică 10 ianuarie. Extragerea o voi face pe data de 11 ianuarie prin random.org din comentariile valide, iar premiul îl voi trimite prin intermediul Poştei Române doar pe teritoriul României.

30 COMENTARII

  1. Ioana Ileana Dobrescu a distribuit postarea publicată de Albinuţa magică.
    Chiar acum ·

    Albinuţa magică
    2 ore ·
    CONCURS FULGER PE BLOG!
    Detalii in articol!
    7 – 10 ianuarie 2015
    ‪#‎buzzbatiste‬, Batiste sampon uscat, BUZZStore

    Bucuria o împart cu voi: şamponul uscat de la Batiste – vedeta din trusa ta!! ~ Albinuţa magică
    Batiste – şampon uscat ne pune la dispoziţe o gamă variată de şampoane pe care le putem alege în…
    ALBINUTAMAGICA.BLOGSPOT.COM|DE ALBINUTA MAGICA
    Nu am incercat aceste produse,insa mi-as dori pt ca am nevoie!

  2. Imi doresc enorm sa incerc un asemenea produs, fiindca ma confrunt cu problemele unui scalp care se ingrasa repede, si mai ales acum iarna cand port gluga pe cap azi ma spal pe cap si pana seara deja se lipeste de cap de parca nu l-as fi spalat de o saptamana! M-am saturat, caut un astfel de produs revolutionar! De matreata am scapat tot cu ajutorul unui produs tratament din farmaciile Sensiblu de la Vichy, asa ca imi este de ajuns sa incerc o data acest produs si sa faca minuni, fiindca o sa il iau dupa mine in rucsac la serviciu!

  3. Imi doresc de ceva vreme sa incerc acest sampon de la Batiste, iar acum ca am vazut rezultatele si din pozele review-ului tau, imi doresc si mai mult! Sunt o iubitoare a parului cu volum, dar pentru asta trebuie sa il spal aproape zilnic, lucru nerecomandat pentru sanatatea parului nostru. Cu siguranta acest sampon este solutia perfecta pentru un par cu volum, improspatat, obtinut intr-un mod atat de rapid si eficient! Multumim ca te-ai gandit la noi, un concurs minunat! Iti doresc sa ai parte numai de impliniri si bucurii in acest an!
    Share: https://www.facebook.com/venera.padureanu/posts/560920447405899?pnref=story

  4. Multumesc tuturor pentru participare, imi pare rau ca nu am avut disponibil cate un premiu pentru fiecare. Castigatoarea am ales-o prin intermediul site-ului random.org, iar aceasta este Venera Padureanu. Dupa cum spune si proverbul "cei din urma vor fi cei dintai". Aici gasiti filmarea extragerii: https://www.facebook.com/albinutamagica/videos/vb.763291313697099/1299090616783830/?type=2&theater Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de ce e mai frumos de la viata. Vor urma si alte concursuri!

  5. Foarte util si mini spray-ul, ideal pentru geanta de voaiaj. Eu am luat din Sensiblu dupa ce am vazut la tine pe pagina varianta fresh (albastru). Mi-ar fi fost util si unul mic. Am ratat concursul asta. Danke 4 pont!

    • Ma bucur daraga mea ca iti place. Iti recomand si varianta pe care o am eu cu aroma de cirese. E fresh si miroase senzational. Stiu ca se gasesc si variantele mini. Costa in jur de 15 lei pe site la Batiste.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.