Selfie stick-ul – invitatul de onoare din calatoria ta prin viaţă!

2

 

Salut!
Astăzi doresc să vă vorbesc despre cel mai la modă gadget al momentului şi anume Selfie stick-ul Bluetooth de la Tellur. Acest „băţ” cum îmi place să îl alint este foarte iubit de adolescenţi, dar şi de pasionaţii de fotografie, turişti sau persoane singure.

De multe ori când plecam în vacanţă sau în deplasare, eu făceam poze la toată lumea, dar mie nimeni. Când eram cu familia ne făceam poze unul altuia, dar niciodată nu aveam poze toţi împreună. Nu îmi place să mă rog de necunoscuţi să ne fotografieze. Când aveam deplasări prin străinătate era şi mai rău. Nu puteam deranja călătorii pentru a mă fotografia pe mine, în anumite locaţii de vis, aşa că un astfel de dispozitiv mi-a rezolvat această problemă.
– compatibil cu telefoanele care au ca sistem de operare Android 4.2 şi IOS 4.0 sau variante superioare. (la unele telefoane care funcţionează cu sistemul Android este necesară descărcarea unei aplicaţii specifice cum ar fi 360 camera),
– se conectează prin Bluetooth, iar butonul aflat pe mâner simplifică utilizarea
– este compact, uşor de transportat şi folosit. Mânerul telescopic are o lungime cuprinsă între 235 şi 1005 mm,
– dispozitivul de prindere al telefonului este foarte sigur, nu există riscul de alunecare,
– capacitate baterie 45 mAH, tensiune de încărcare 5 V, timp de încărcare 1 oră, timp stand-by 100 ore, greutate 130 g,
– disponibil în 4 culori: negru, albastru, verde, roz,
– Preţul diferă de la un magazine la altul, dar şi de ofertele şi promoţiile sezoniere dar nu depăşeşte 40 lei.

Recomand cu drag acest produs, pe care l-am îndrăgit din prima clipă! Mic, dar util, acest selfie stick poate fi invitatul de onoare la fiecare călătorie sau party.

P.S. Camera frontală a telefonului meu e cam slăbuţă, dar foarte curând voi lua un telefon nou cu rezoluţia camerei frontale mult mai bună. Atunci voi face un UPDATE!

 

 
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.