NU inseamnă NU! Spuneţi STOP violului!

8
Violul este cel mai dezgustător act la care este supusă o persoană, fie că este vorba de o femeie sau un bărbat. Pentru că, da! Şi bărbaţii pot fi victime!
Mai grav este când acest la acest act este supus un copil. Nici nu vreau să îmi imaginez ce simte, ce e în sufletul lui, cum îşi poate continua viaţa. Şi mai grav atunci când acel copil este supus la această oroare de propriul părinte. O spun deschis şi fără teamă, că aş fi în stare de orice, dacă ferească Dumnezeu copilul meu ar păţi ceva.
Cu alte cuvinte, violul este revoltător, sfâşietor, dezgustător. E ceva ce depăşeşte orice imaginaţie. Poate că unele din rănile fizice se vor vindeca, dar rănile psihice vor rămâne mereu vii, deschise şi extrem de dureroase.
Nu vorbesc din proprie experienţă. Eu am fost atât de revoltată şi mânioasă când un individ, culmea care mergea pe bicicletă, mi-a atins fundul din mers îndrugând ceva. Din reflex am aruncat după el cu mapa pe care o ţineam în mână şi norocul lui a fost că nu l-am nimerit. Şi acum regret că nu l-am nimerit. Îmi doream în acel moment să am o putere supraomenească şi să îi tai mâna cu care m-a atins. Eram atât de scârbită şi revoltată încât orice cuvânt ar fi de prisos. Dacă aşa am reacţionat eu la o atingere, nu vreu să îmi imi imaginez ce e în sufletul unei persoane supusă forţat la fel de fel de atrocităţi.
Citeam ocazional în presă fel de fel de cazuri.
Primul care mi-a atras atenţia şi m-a impresionat până la lacrimi a fost cazul unei copile de 4 ani „vândută” unor pedofili, persoane influente din Lituania chiar de mama micuţei şi sora acesteia. Îngrozitor, nu-i aşa? Şi cum nimeni nu i-a făcut dreptate, tatăl copilei şi-a făcut singur dreptate, executând două dintre persoanele care au fost implicate în acest caz (un judecător şi pe fosta lui cumnată). Abia atunci, autorităţile lituaniene au tras un semnal de alarmă, dar în loc să facă ceva pentru victimă, au instituit un program de protecţie pentru mama copilei şi cealaltă persoană, un politician influent, iar tatăl a fost dat
în urmărire prin Interpol. Singurii care l-au susţinut pe acest tată au fost cetăţenii. Oamenii de rând l-au considerat pe acest om „erou naţional” şi pe bune dreptate. Pe această cale ţin şi eu să îl felicit pentru gestul său. Mai multe informaţii despre acest subiect găsiţi aici!
 Un alt caz revoltător care mi-a rămas întipărit în minte a fost cel al unei tinere din Austria ţinută sechestrată timp de 24 de ani în beciul casei şi violată în nenumărate rânduri de propriul tată. Subiectul este prea sfâşietor pentru a putea fi descris. Mai multe detalii găsiţi aici!
Alt caz mai de actualitate, extrem de şocant şi de revoltător a fost cel al unei tinere din India, violată cu brutalitate de 6 indivizi într-un autobuz din Delhi. Tânăra a murit ulterior la spital din cauza hemoragiei suferite. Acest caz a făcut înconjurul lumii, iar presiunile exercitate de mass-media cât şi nenumăratele proteste organizate de cetăţeni şi organizaţiile feministe, au dus la o decizie corectă. Astfel Curtea Supremă a decis că acest caz face parte din categoria „crimelor rare” şi a decis ca agresorii să primească pedeapsa capitală. Mai multe desprea cest caz citiţi aici! Mai grav este că agresorii arătau cu degetul tot spre victimă, considerând că merită ce a pătimit pentru simplu moriv că a ieşit din casă la o oră considerată de ei nepotrivită. Revoltător, nu-i aşa? Dar mai revoltător este că noi românii considerăm India o ţară de mâna a treia, fără să ne uităm la noi. Măcar acolo agresorii au fost pedepsiţi, dar la noi? La noi umblă liberi pe străzi, gata-gata să comită alte infracţiuni.
Citind aceste articole, cât şi multe altele din presa internaţională, mi-am spus că „la noi” aşa ceva nu se poate întâmpla, că suntem un popor cu frică de Dumnezeu… În sinea mea îi mulţumeam lui Dumnezeu că m-am născut în România, mă gândeam că nu trebuie să îmi fie frică să merg singură pe stradă la o oră târzie, să nu îmi fie frică să mă urc în maşina unui vecin pentru a ajunge mai repede acasă. E dreptul meu să nu îmi fie frică. Dar uite că inevitabilul s-a produs.
Un consilier din Jugureni, acuzat de VIOL! Victima - o tanara de 14 ani 
                                                                                                       Sursă foto: aici
Ca tras parcă la indigo cu cazul studentei din India, o tânără elevă din judeţul Vaslui a fost violată timp de 3 ore de 7 indivizi. Fata a urcat în maşina unuia dintre călăi cu scopul de a ajunge acasă, dar individul a dus-o pe un câmp, unde a invitat încă 6 nemernici şi au supus victima la diverse atrocităţi până ce aceasta a leşinat. Nu s-au oprit aici, au stropit victima cu alcool ca să-şi revină şi au continuat calvarul, până ce aceasta a leşinat din nou. Ce e mai revoltător este faptul că judecătorii din România au considerat că aceşti tineri nu prezintă un pericol social şi sunt cercetaţi în libertate. Mai mult, familia fetei este supusă la diverse presiuni din partea familiilor agresorilor şi susţinătorilor acestora. Fata este acuzată că ar distruge viaţa tinerilor, că a consimţit agresiunea, că nu a fost violată ci doar a avut parte de nişte partide de „sex-surpriză”. Mai multe detalii găsiţi aici sau la un simplu serch pe Google!
Personal susţin moral această tânără şi îi doresc putere să treacă peste acest coşmar şi să i se facă dreptate! Vă invit să semnaţi şi voi petiţia care cere arestarea acestor infractori!
 
Aceste cazuri nu sunt singurele nici în România nici în întreaga lume. Fiecare caz este
revoltător, iar aceste atrocităţi ar trebui să înceteze!
Eu propun pedeapsa cu moartea pentru aceşti indivizi extrem de periculoşi. VIOLUL e o CRIMĂ! NU înseamnă NU! În propria ţară mă simt discriminată de autorităţi,
deoarece consider că infractorii au mai multe drepturi decât am eu. Şi mă întreb DE CE?
DE CE să îmi fie teamă să ies noaptea pe stradă?
DE CE să îmi fie teamă să port o rochie mai scurtă?
DE CE să îmi fie teamă să rămân singură într-o zonă izolată?
DE CE? DE CE? DE CE?
Unde sunt drepturile mele? Unde sunt drepturile celor dragi mie? De ce să fiu eu cea care TREBUIE să am grijă să nu păţesc ceva? DE CE nu mi se respectă drepturile?
DE CE sunt forţată ca pe banii mei în calitate de contribuabil să ţin în puşcărie un
criminal, un violator, un pedofil? DE CE aceşti infractori nu sunt aspru pedepsiţi pentru faptele lor?
A cui ESTE VINA?
Vina este a noastră, a tuturor! Pentru că TOLERĂM! Pentru că închidem ochii la tot ce se întâmplă în jurul nostru. Pentru că TĂCEM! Pentru că ne gândim „că nouă nu ni se poate întâmpla”! Pentru că nu ştim ce înseamnă SOLIDARITATEA!
Pentru că nu am fost educaţi suficient şi încă considerăm sexul un subiect TABU! Pentru că mulţi dintre noi considerăm că victima e vinovată că s-a îmbrăcat într-un anumit fel sau pentru că a fost într-un moment nepotrivit la un loc nepotrivit. Această mentalitate bolnavă din punctul meu de vedere duce la aceste atrocităţi.
Câţi dintre voi nu v-aţi simţit agresate chiar şi din cauza unor priviri insistente? V-aţi
simţit incomod? Dar dacă agresiunea căpăta altfel de propoţii? Nici nu vreau să vă cer să faceţi un exerciţiu de imaginaţie. Ar fi prea crud!
Dar totuşi le voi cere susţinătorilor agresorilor să o facă! Dacă ei erau victime? Dacă cineva drag lor era victima?
Aceleaşi întrebări am şi pentru cei care au hotărât că violul nu ar trebui pedepsit!!! Ce părere aveţi dragi judecători? Dacă acea fată era fata voastră?
Eu vă spun drept că dacă acea fată era a mea, iar autorităţile nu îmi făceau dreptate,
dreptatea mi-o făceam singură. Poate că DA! Ar fi cazul să ieşim cu toţii în stradă pentru ca aceşti infractori să-şi primească pedeapsa.
Ar trebui să facem ceva pentru ca aceste atrocităţi să înceteze. Ar trebui să facem categoric ceva ca să îi determinăm pe „aleşii” noştrii să schimbe legea şi să ne asigure mai multă protecţie, iar aceşti criminali să fie aspru pedepsiţi prin castrare chimică, ani grei de închisoare în care să execute muncă silnică, iar în cazuri speciale chiar PEDEAPSA CAPITALĂ! Aceste măsuri, poate că vor descuraja criminalii să mai comită astfel de atrocităţi.

 

Mă alătur şi eu campaniei #NUînseamnăNU şi #ViolulDistruge şi vă invit să fim solidari ca să îi determinăm pe cei care ne reprezintă să modifice legea în aşa fel încât aceste atrocităţi să înceteze!
În speranţa că postarea mea nu a lezat moral nicio persoană, deoarece este un subiect extrem de delicat vă invit să vă spuneţi părerea în formularul de mai jos.

8 COMENTARII

  1. Sper din suflet ca fata asta sa fie puternica si sa primeasca macar din partea familiei si a psihologilor sprijinul pe care legea romaneasca nu i l-a acordat.

  2. Offff. …cuvintele sunt de prisos pt aceasta victima! Si sunt astfel de victime cu acte in regula ,adica violate cu statut de sotie! Si multe victime nestiute! Si femei traumatizate si injosise pt ca nu au sprijin de nicaieri!!

  3. ==DOAR >PEDEAPSA CU MOARTEA !!! Acel PUI DE OM va fii marcat pe toata viata … ==RUSINE celor care i-au pus in libertate pe CRIMINALI ….procuror > magistrat .. RUSINE …

  4. Pentru ce au facut animalele alea ar merita castrarea..merita sa le taiati fuduliile dar fara anestezie..de ar fii ei pe mana mea le-as da eu lor pizda..mortii mamii lor de criminali..futu-le familiile in gura de moldoveni corditi!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.