În curând… site-ul meu – domeniul meu!

0
În urmă cu ceva timp mă gândeam că ar fi bine să-mi cumpăr un domeniu şi să-mi fac propriul meu site. Mai ales că anul trecut familia mea a început o mică afacere dar cu foarte mulţi prieteni… prietene mai exact. Avem 17 stupi şi dorim mult să ne promovăm produsele apicole. Am încercat iniţial să le dedic un blog, dar apoi m-am gândit că mult mai bine ar fi să avem propriul site cu un nume de domeniu care să ne reprezinte şi să îi facă pe clienţii noştrii să îşi amintească mai uşor de noi.
Îmi doresc să ne extindem afacerea, iar pentru asta am nevoie de promovare. Un blog este folosit mai mult de amatori, dar un site de profesionişti şi sincer nimeni nu cred că ar dori să vândă ceva doar prin intermediului unui blog.
O perioadă am lucrat la o firmă, iar una din sarcinile mele era să administrez cele două magazine on-line pe care le aveam. Nu era greu, adăugam produse noi, actualizam produsele existente deja pe site, onoram comenzi, realizam campanii de promovare, ofertare şi recompensam clienţii fideli.
Domeniile şi hostingul au fost cumpărate de la Webrahost.
Am ceva experienţă aşa că m-am gândit că micuţele mele prietene merită ceva mai mult decât un blog.
Un domeniu propriu are mult mai multe avantaje. Poate fi găsit mai rapid în motoarele de căutare, prietenii şi clienţii pot accesa mai uşor site-ul fără să se mai încurce în alte domenii şi subdomenii, poţi să-ţi personalizezi paginile după bunul plac, în plus ai parte
şi de ajutor din partea celor de la Webrahost.
Este foarte simplu, doar îţi alegi numele pe care îl doreşti şi pachetul de hosting, apoi îţi personalizezi site-ul după bunul plac sau îţi muţi blogul.
În funcţie de pachetul ales costurile sunt foarte mici spre surprinderea mea. Webrahost oferă hosting de calitate aşa că nu o să aveţi surpriza neplăcută de a avea site-ul indisponibil.
Eu aş opta pentru un domeniu .ro care cu doar 25 Euro vă puteţi bucura de el pe o perioadă nedeterminată (pe viaţă cum se mai spune printre internauţi), iar pentru găzduire aş prefera cel mai mic pachet momentan, pentru că nu am nevoie de un pachet elaborat, iar ce mi se oferă cu numai 2 euro/lună este mai mult decât suficient (1GB spatiu HDD, 40GB trafic lunar, 1 domeniu gazduit, 2 MySQL, 2 conturi email, conturi FTP, access SCP/SSH, stocare redundanta, backup extern zilnic, latenta minima)
Sper că v-am convis de importanţa unui domeniu propriu indiferent dacă deţineţi un blog personal pentru plăcerea dumneavoastră sau deţineţi un blog în scop comercial.
Dacă doriţi mai multe detalii despre pachetele oferite de Webrahost sau să achiziţionaţi un domeniu puteţi accesa următorul link:

http://www.webrahost.ro/endorsi_tag=d31b1f579a02ea96312c78ca38f07d24

 

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.