Persil, noua campanie BuzzStore

0

BUZZStore iti lanseaza o noua provocare si te invita sa intri in echipa Iulianei Tudor, prima ambasadoare Persil in Romania!

Alatura-te si tu echipei de testare si descopera cum, cu doar o cantitate mica de Persil Expert Gel poti readuce la viata hainele tale preferate, indepartand cele mai diverse tipuri de pete.

Convinge-te in cadrul campaniei ca Persil Expert Gel este mai eficient decat detergentul pudra, deoarece contine in formula sa enzime pentru indepartarea petelor, chiar si la 20 de grade.

Descopera un nou mod de a spala cu Persil Expert Gel, alaturi de Iuliana Tudor!

Temperaturile scazute nu ataca tesaturile si pastreaza culorile vii pentru mai mult timp iar hainele tale se pastreaza ca noi! In plus, spaland la temperaturi scazute, faci economii si in acelasi timp protejezi mediul inconjurator.

Inscrie-te acum in campania de testare BUZZStore si poti fi selectionat/a pentru a primi acasa, GRATUIT, KIT-ul de BUZZer Persil. Inscrierile au loc in limita a 500 de locuri disponibile pana la data de 3 februarie 2014.

In cadrul campaniei, participantii alesi vor testa produse PERSIL din portofoliul Beneficiarulu. Fiecare colet va contine:

  • 1x Detergent Persil Expert Gel 1,46l
  • 10 x Detergent Persil Expert Gel 73 ml
  • 11 x Brosura informativa
  • 1 x Prosop alb fata
  • 1 x Ghid de BUZZ

Valoarea totala a produselor oferite spre testare este de 27.000 lei, TVA inclus. Pentru cei mai activi participanti in campanie, Organizatorul si Beneficiarul vor acorda 12 premii, fiecare constand in 1 x lenjerie de pat, in cadrul concursurilor saptamanale organizate in perioada campaniei, concursuri ce vor fi anuntate in pagina de Facebook a organizatorului impreuna cu regulamentul aferent.

Valoarea totala a premiilor este de 2.640 lei, tva inclus

Cei mai activi 12 BUZZeri castiga, pe parcursul campaniei, 12 lenjerii de lux imaculate in valoare de 250 lei fiecare.

Intra aici completeaza datele personale, exact ca in imaginea de mai jos, apoi completeaza chestionarul campaniei si poti fi chiar tu unul din cei 500 norocosi!
http://www.buzzstore.ro/invite/507d4f8d43852317e35363428f3a3f5a
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.