ClinicBouquet – Primul portal de sanatate transfrontaliera din Romania

0

 

Traim intr-o lume in care oamenii au inceput sa puna cat mai putin pret pe sanatate. Poate din lipsa financiara sau din lipsa de timp, poate ca din comoditate sau din lipsa de interes sau poate ca nu a fost cazul. Dar oricare ar fi motivul, acesta nu este plauzibil. Sanatatea e mai presus de orice. Indiferent de situatie, vizitele periodice la medic avem obligatia morala in primul rand fata de noi sa le facem. Mai bine sa previenim decat sa tratam.
De ce s-a ajuns aici? In primul rand din lipsa de educatie si informare, apoi din cauza prejudecatilor si neincrederii, iar abia pe ultima treapta asezam toate motivele insirate mai sus.
In ajutorul nostru a venit ClinicBouquet. ClinicBouquet.ro este primul portal de sanatate transfrontaliera din Romania. Aici gasesti rapid clinica sau spitalul de care ai nevoie, din Romania sau din Europa avand criterii de cautare dupa:
  • specialitate,
  • tara,
  • judet/oras,
  • privat/stat,
  • asigurator
    (clinici private ce au contract cu CNAS).
Aplicatia este foarte usor de utilizat.  Poti vizualiza clinicile in 2 moduri, ca lista sau ca harta cu toate clinicile si spitalele dintr-o specialitate medicala Poti vizualiza clinicile private care au contract cu CNAS pentru a reduce costurile. In plus esti mereu la curent cu noutatile medicale si ai parte de orice informatie despre un stil de viata sanatos.
Pentru mai multe informatii vizitati portalul ClinicBouquet. sau pagina oficiala facebook.
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.